برنامه های فرهنگی و مناسبتی بیمارستان(1403)
  • 1403/02/29 - 13:05
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

333126.mp3 برگزاری کلاس منشور حقوق بیمار و صیانت از حقوق شهروندی در بیمارستان شهید هاشمی نژاد

یکایک افراد جامعه متعهد به حفظ و احترام به کرامت انسان ها هستند. این امر در شرایط بیماری از اهمیت ویژه ای برخوردار است بر اساس قانون اساسی توجه به کرامت والای انسانی از اصول پایه نظام جمهوری اسلامی است، دولت موظف است خدمات بهداشتی و درمانی را برای یکایک افراد کشور تامین کند. بر این اساس ارائه خدمات سلامت باید عادلانه و مبتنی بر احترام به حقوق و رعایت کرامت انسانی بیماران صورت پذیرد. حقوق بیمار یکی از محور‌های شاخص در تعریف استانداردها برای اعمال حاکمیت خدمات بالینی است. در سال ۱۳۸۱ برای اولین بار منشور حقوق بیمار در ایران در ۱۰ ماده تدوین و از سوی معاونت سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شد. پس از بررسی و بازبینی، متن نهایی منشور حقوق بیمار در آبان ۱۳۸۸ از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مراکز تابعه ابلاغ شد. منشور جامع حقوق بیمار در پنج محور کلی و ۳۷ بند به همراه بینش و ارزش و یک تبصره پایانی تنظیم شده است. این منشور با توجه به ارزشهای والای انسانی و مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی و بر پایه برابری کرامت ذاتی همه گیرندگان خدمات سلامت و با هدف حفظ، ارتقاء و تحکیم رابطه انسانی میان ارائه کنندگان و گیرندگان خدمات سلامت تنظیم شده است.کلاس آموزشی «منشور حقوق بیمار» مورخ 1403/02/26 توسط خانم ساری مسئول محترم واحد صدای مشتری برای کادر اداری و کادر درمان (پرستاری و کمک پرستار ومنشی و ..) در سالن آمفی تئاتر بیمارستان و با حضور 110 نفر شرکت کننده برگزار شد. در این کلاس محورهای مهم منشور حقوق بیمار  قالب پنج محور تدریس شد.در پایان شرکت‌کنندگان سوالات خود را مطرح کردند و در این خصوص به بحث و گفتگو پرداختند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار و اطلاعیه ها,اخبار پایگاه
: