فرهنگ تماس تلفنی
1- وقتی برای اولینبار با کسی تماس میگیریم، خوب است که اول پیام بدهیم و خودمان را معرفی کنیم و بگوئیم امکان تماس گرفتن هست؟ من به شخصه شمارههای ناشناس را پاسخ نمیدهم.
2- وقتی با کسی تماس میگیریم و جواب نمیدهد، به او پیام بدهیم، خودمان را معرفی کنیم و بنویسیم در صورت امکان با ما تماس بگیرد.
3- این روزها به دلایل مختلف امکان دارد شماره تماس ما در گوشی دیگران پاک شود، اگر زنگ میزنیم و طرف مقابل ما را نمیشناسد نگوییم: بیمعرفت! دیگه ما رو فراموش کردی! نارفیق! دوستای تازه پیدا کردی و ...به جای این حرفها عذر طرف مقابل را بپذیریم و حرفمان را بزنیم چون هیچ بعید نیست فردا شمارههای گوشی خودمان پاک شود.
4- عمر شوخیهایی مثل «اگه گفتی من کی هستم؟!»، «نه! کمی بیشتر فکر کن ببین صدامو نمیشناسی و ...» به سرآمده، مردم اعصاب و حوصله این تست هوشها را ندارند یا ممکن است در یک موقعیت نامناسب باشند. بعد از سلام و علیک خودمان را معرفی کنیم. خلاص!
7- ما از وضعیت کاری، روحی و موقعیت طرف مقابل خبر نداریم، وقتی تماس میگیریم بعد از معرفی خودمان بپرسیم «الان امکان صحبت کردن را دارید یا نه؟» اگر گفت نه!.. درک کنیم و در یک موقعیت مناسب تماس بگیریم. |
12- بهتر است هر مطلب و محتوایی را فوراً به اشتراک نگذارید. ابتدا آن را کامل مطالعه و در آن تأمل نمائید. 16- هر کسی را به هر گروهی اضافه نکنید. |
|
فرهنگ استفاده از فضای مجازی
1- حجم خبرهایی را که به اشتراک می گذارید خود آگاهانه و با وسواس کنترل کنید. |
17- امروزه یکی از راههای شناخت شخصیت شما همین شبکه های اجتماعی است. لطفاً شخصیت خود را ساده و آسان تخریب نکنید.
|