میز خدمت الکترونیک

تغذیه

 

مسئول واحد: مهسا باغبانی

کارشناس واحد : 

واحد تغذیه بیمارستان شهید هاشمی نژاد در طبقه دوم این مکان واقع شده است. در این مکان یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه انجام میدهد
 
 
وظایف واحد تغذیه
 
  1. -     نظارت بر انتخاب، تهیه، سفارش و تحویل مواد غذایی باتوجه به مشخصات مورد نظر که توسط پیمانکار انجام می شود
  2. -     کنترل و نظارت بر رعایت اصول کلی بهداشت و مقررات بیمارستانها در سرویس تغذیه
  3. -     نظارت بر کیفیت نگهداری مواد غذایی
  4. -     برنامه ریزی های غذایی به طور هفتگی ، ماهیانه یا فصلی براساس کیفیت عرضه موادغذایی و جنبه اقتصادی آنها و رعایت موارد قرارداد
  5. -     طراحی لیست غذایی و انتخاب محصولات غذایی بر اساس نیاز درمانی بیماران
  6. -     سرپرستی و راهنمایی در تهیه غذاهای روزانه و غذاهای غیر متداول در موارد ضروری
  7. -      نظارت بر تعیین فرمولهای خوراکی قابل تحمل بیماران با رعایت مواد مغذی لازم و با توجه به وضع عمومی بیماران
  8. -      ارائه راههای گوناگون پخت غذاها به افراد تحت سرپرستی برای حفظ خواص خوراکی ها  در صورت لزوم
  9. -      نظارت بر توزیع غذا به بیماران
  10. -  نظارت بر کار و وضع بهداشتی کارکنان تحت سرپرستی
  11. -  نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه
  12. -  راه اندازی کلینیک تغذیه و نظارت بر نحوه مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپائی 
  13. -   تکمیل آمار عملکرد مشاوره های تغذیه ( سرپائی و بستری )
  14. -   محاسبه ماهیانه سند غذا
  15. -   ورود اطلاعات غذای بیماران و پرسنل به کامپیوتر
  16. -  برنامه ریزی و اجرای مراسم و میهمانی های بیمارستان
  17. -  تدوین بودجه
  18. - تشکیل جلسات منظم داخلی و بحث و تبادل نظر با ذینفعان خدمات غذایی بیمارستان در خصوص چالش های موجود و استفاده از مهارت های حل مشکل
  19. - تعامل و هماهنگی با کارشناس بهداشت محیط در نظارت بر استقرار مراحل مرتبط HACCP در خدمات غذایی بیمارستان
  20. - مدیریت و نظارت در امور مربوط برون سپاری و قرار دادهای خدمات واحد تغذیه
  21. - تعامل نزدیک با کارشناسان تغذیه معاونت درمان دانشگاه مربوط جهت برنامه ریزی های مرتبط
  22. -  برآورد و اعلام نیروی انسانی مورد نیاز منطبق با آیین نامه تاسیس و بهره برداری بیمارستان ها به مقام مافوق
  23. -  تهیه چک لیست امتیاز دهی شرکت های خصوصی پیمانکاری تهیه و طبخ غذا با همکاری کارشناس بهداشت محیط
  24. - ارزیابی کیفی نحوه ارائه خدمات غذایی و تنظیم گزارش کار در مورد نحوه ارائه خدمات غذایی، پیشرفت ها و مشکلات به مقام مافوق
  25. - ارائه گزارش عمکلرد 6 ماهه به واحد تعذیه معاونت درمان دانشگاه ذیربط، پیگیری مشکلات موجود و ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع آنها

 



پمفلت های آموزشی:

Template settings