آموزش تغذیه به بیمارن نارسایی مزمن کلیه در بیمارستان شهید هاشمی نژاد
مسئله تغذیه بیمار کلیوی از مسائل مهم در درمان بیماری کلیوی در جهان است. دیابت و فشار خون بالا که شایع ترین عوامل خطر بیماری کلیوی هستند، می توانند ناشی از تغذیه غلط و رژیم غذایی نامناسب باشد. با این حال، چاقی، سیگار کشیدن، ژنتیک، جنسیت و سن نیز می توانند این خطر را افزایش دهند. قند خون کنترل نشده و فشار خون بالا باعث آسیب به رگ های خونی در کلیه ها می شود و توانایی آنها را برای عملکرد بهینه کاهش می دهد. هنگامی که کلیه ها به درستی کار نمی کنند، مواد زائد در خون جمع می شوند، از جمله مواد زائد مواد غذایی. بنابراین لازم است افراد مبتلا به بیماری کلیوی از رژیم غذایی بیماران کلیوی پیروی کنند. محدودیت های غذایی بسته به سطح آسیب کلیه متفاوت است و بنابراین رژیم غذایی متفاوتی را برای درمان بیماری کلیوی می طلبد. پس حتما تغذیه بیمار کلیوی را جدی بگیرید.کلاس آموزش تغذیه به بیماران دچار نارسایی مزمن کلیه بستری در تمامی بخشهای بیمارستان شهید هاشمی نژاد توسط متخصص تغذیه روز چهارشنبه مورخ 1403/06/07 در محل کلاس آموزش از ساعت 11 الی 12 برگزار گردید.