support[at]hkc.ir

• پزشکان
  • درباره مرکز

برگزاری جشن روز پرستار و افتتاح بخش ICU جدید بیمارستان شهید هاشمی نژاد با حضور معاون محترم درمان و مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1398/10/11 |
مراسم جشن روز پرستار در دروز جشن میلاد حضرت زینب(س) در بیمارستان شهید هاشمی نژاد برگزار گردید. در این مراسم حاجیه خانم اعتمادیان و هیات همراه از مدرسه علمیه فاطمه  الزهرا(س)  با تقدیم گل به استقبال پرستاران و تیم بیمارستان هاشمی نژاد آمدند و روز پرستار را به همکاران زحمت کش بیمارستان تبریک عرض نمودند.

دکتر عباسی مدیر عامل بیمارستان ضمن خیر مقدم به معاون محترم درمان و مدیر محترم پرستاری دانشگاه از حضور  حاجیه خانم اعتمادیان تشکر و قدردانی نمودند.

در این مراسم دکتر توکلی معاون محترم درمان دانشگاه در بیانات خود در مورد تقدس روز پرستار و ارزش گزاری این روز، مطالبی را بیان نمودند و به خدمات شایسته بیمارستان هاشمی نژاد که با بستر سازی مدیریتی مناسب جایگاه ویژه ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران دارد، اشاره نمودند. و در ادامه با حضور معاون درمان دانشگاه و مدیر پرستاری و مدیران اجرایی بیمارستان بخش جدید ICU بیمارستان شهید هاشمی نژاد افتتاح گردید و معاون درمان دانشگاه برای پشتبانی نیروی انسانی و تجهیزات بخش جدید قول مساعد دادند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر