• بیماران و مراجعین
  • فراگیران

مراسم بزرگداشت هفته ی جهانی استریلیزاسیون

| تاریخ ارسال: 1400/7/19 |
مراسم بزرگداشت هفته ی جهانی استریلیزاسیون ۱۹ مهر ۱۴۰۰ با حضور مدیریت پرستاری، سوپروایزر کنترل عفونت و سوپروایزر آموزشی بیمارستان هاشمی نژاد و جمعی از همکاران واحد CSSD و همچنین تعدادی از همکاران بیمارستان محب مهر مترون، سوپروایزر کنترل عفونت و سرپرستار CSSD برگزار گردید.
خانم فرزانه نقیبی مترون بیمارستان هاشمی نژاد اشاره کردند فرایندکاری در این واحد بسیار مهم و حساس می باشد و از زحمات و تلاش همکاران این واحد تشکر و قدردانی کردند.
در ادامه ی مراسم از آقای دکتر مهدی علوی مقدم رئیس هیئت مدیره شرکت مان آرتا سلامت که در زمینه ی آموزش کارکنان واحد CSSD بسیار فعال بوده اند با اهدای لوح تقدیری تشکر و قدردانی بعمل آمد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 284 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر