• بیماران و مراجعین
  • فراگیران

افتتاح انبار دارویی جدید در بیمارستان فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: 1399/9/16 |
این مراسم  با حضور دکتر مهران ولایی مدیرمجموعه مدد ایران، دکتر محسن عباسی مدیر عامل ، مهندس مهدی عرب معاون اجرایی ، خانم دکتر اسودی مسئول داروخانه  و جمعی از مسئولین بیمارستان و کارکنان واحد داروخانه برگزار شد. دراین مراسم دکتر ولایی مدیر مجموع مدد ایران ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مدیران بیمارستان هاشمی نژاد در توسعه فضای انبار دارویی و جابه جایی این فضا، در ادامه حسن توجه و نگاه ویژه بیمارستان به داروخانه و انبار دارویی و مهم دانستن این بخش از بیمارستان در ساختار سازمانی را، بسیار خوب ارزیابی کرده و شایسته تقدیر ویژه دانستند. سپس دکتر محسن عباسی مدیر عامل و مهندس مهدی عرب معاون اجرایی بیمارستان  ضمن تشکر از حضور دکتر ولایی در این مراسم، به تشریح اقدامات انجام شده در پروژه توسعه فضای انبار دارویی و اصلاح ساختاری که برای ایجاد انبار جدید انجام شد، پرداختند. درپایان دکتر اسوی مسئول داروخانه بیمارستان از همراهی و همکاری همدلانه دکتر عباسی و مهندس عرب در پیشبرد اهداف واحد داروخانه تشکر و قدردانی نمودند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر