• پزشکان و فراگیران

دستیاران تخصص
کارورزان
کارآموزان

برگزاری سومین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۸ |
مورخ 8/3/98 با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و همچنین مدیران عامل مراکز درمانی تابعه دانشگاه ایران ، سومین جلسه علمی راهبردی در بیمارستان هاشمی نژاد برگزار گردید.
پس از تلاوت قرآن ، آقای دکتر برزگر، دبیر ستاد راهبردی و رئیس کمیته اجرایی پایش عملکرد بیمارستانهای مستقل، خلاصه ای اولین نشست برگزار شده در بیمارستان مطهری و همچنین شاخص های کلی در سطح دانشگاه و در سطح بیمارستانهای تابعه را گزارش نمودند.
همچنین دکتر محقق، مدیرعامل بیمارستان شهید هاشمی نژاد ، در خصوص شاخص های عملکردی سال97 و برنامه های سال98 توضیحاتی ارائه نموده و پاسخگوی سوالات مدعوین بودند.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه اظهار نمودند که بیمارستانهای مستقل می بایست بعنوان بیمارستانهای بهره ور مطرح شوند تا بتوانند با مدیریت سازنده ، میزان هزینه های سربار را کاهش دهند. حرکت بیمارستان ها به سوی مستقل شدن می بایست با درایت هرچه بیشتر انجام شود چرا که در آینده، هر بیمارستانی خود پاسخگوی تراز مثبت یا منفی خود می باشد.همچنین ایشان در ادامه اعلام داشتند؛
درخصوص ارائه خدمات پشتیبانی مانند لاندری ، تاسیسات ، CSR و تهیه غذا بصورت net work می بایست بررسی تخصصی انجام شود . توجه صرف به ارائه خدمات درمانی بدون توجه به هزینه ها قابل قبول نمی باشد. همچنین ایشان نتایج مثبت اینگونه نشست ها را نشر تجارب موفق به دیگر بیمارستانها عنوان نمودند و درخصوص توسعه Ipd و جذب بیماران خارجی با رعایت موازین قانونی تاکید داشتند.
در ادامه این نشست دکتر توکلی ، معاون درمان دانشگاه، مطالبی مبنی بر هماهنگی های بعمل آمده درخصوص ارسال الکترونیک اسناد بیمه ای برای سازمانهای بیمه گر ارائه نمودند که این امر در بیمارستان فیروزگر تقریبا بصورت کامل اجرایی شده است. توجه به موضوع ارسال الکترونیک اسناد می بایست توسط مراکز مختلف به صورت جدی پیگیری و عملیاتی شود.
در ادامه گفتگوها،آقای دکتر شهریوری مطالب ارزنده ای درخصوص اهمیت تشکیل و پیگیری کمیته های اخلاق در بیمارستانها بیان نمودند و مباحثی چون ساختار شورای عالی اخلاق پزشکی در سطح وزارت بهداشت و درسطح دانشگاه و حضور مدیر عامل یا معاون درمان در این کمیته را شایان توجه دانستند.
سخنرانی مدیریتی این نشست با موضوع لزوم استفاده از مطالعه توجیه اقتصادی در تصمیمات مدیریتی  (fs ) توسط دکتر حسینی ارائه شد . در این مبحث به ارکان اصلی یک مطالعه اقتصادی که شامل مطالعه بازار، توجیه پذیری فنی و تجربه و تحلیل مالی می باشد پرداخته شد.
در پایان این نشست دکتر کوهپایه زاده با دو توصیه مهم ذیل ختم جلسه را اعلام نمودند؛ اول فعالیتهای حوزه کمیته اخلاق بصورت مستمر اجرایی و پیگیری شود . دوم درخصوص مبحث FS با تمام محدودیت های موجود، بهترین سازو کار را در پیاده سازی آن در فعالیتها و تصمیمات سازمانی از جمله برون سپاری ها و.. لحاظ شود.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر