• پزشکان و فراگیران

کارآموزان

بررسی وضعیت نحوه تعامل با همراهان بیماران بستری در بیمارستان شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۳۱ |

شبکه خبری ۶ سیما روز چهارشنبه ۳۰/۳/۱۳۹۷ ساعت ۱۴ از بخشهای بیمارستان هاشمی نژاد بازدید و با تعدادی از همراهان مصاحبه نمود.

همراهانی که با آنها مصاحبه شد اعلام نمودند که نحوه خدمت رسانی در این مرکز عالی بوده و نیاز به حضور همراه وجود ندارد . در صورت شرایط خاص بیمار مانند کم توانی ، کهولت سن و نابینایی و ... با دستور پزشک معالج و تشخیص تیم درمان و یا درخواست خانواده بیمار با حضور همراه در بخش موافقت می گردد.

در گزارش تهیه شده ، همراهان از وضعیت هتلینگ و خدمات ارائه شده مانند صندلی تختخوابشو ، غذا و شرایط بخش و ... ابراز رضایت نمودند.

در ادامه گزارشگر شبکه خبر با مدیر عامل بیمارستان، دکتر محقق مصاحبه نمودند و اطلاعاتی چون تعرفه همراه بیمار ، استاندارد نیروی انسانی به تعداد تخت ، قوانین و مقررات تعیین شده درخصوص حضور همراه در بخش توسط دکتر محقق توضیح داده شد.

در انتها گزارشگر صدا و سیما ضمن تشکر از خدمات ارائه شده در این بیمارستان ، آرزو نمودند تمام بیمارستانهای سطح کشور به همین گونه به هموطنان عزیز خدمت نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر