• پزشکان و فراگیران

کارآموزان

بازدید وزیر محترم بهداشت از بیمارستان شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۷ |
در یازدهمین شب ماه مبارک رمضان دکتر هاشمی وزیر بهداشت و هیات همراه از بیمارستان هاشمی نژاد بازدید نمودند .
طی بازدید انجام شده از بخشهای اورژانس ، دیالیز ، سروش (اندویورولوژی) ، امید (ارولوژی مردان ) ودکتررسولی
(نفرولوژی مردان)  بازدید کنندگان از روند درمان بیماران سوال نمودند و توضیحات کامل توسط بیماران و مسئولین بیمارستان ارائه گردید.
میزان و نحوه پرداخت هزینه های درمان بیماران مورد پرسش قرار گرفت که پاسخهای ارائه شده مورد رضایت تیم بازدید کننده واقع شد . پس از بازدید جلسه مشترک با حضور مقام وزارت ، معاون درمان وزارت ، ریاست دانشگاه ، معاون آموزشی دانشگاه ، قائم مقام معاون درمان دانشگاه ، مسئول روابط عمومی دانشگاه و مسئولین بیمارستان در دفتر ریاست مرکز تشکیل گردید .
در این جلسه مشکلات بیمارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و رهنمودهای لازم توسط ایشان ارائه گردید. در انتها دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، ضمن اعلام رضایت از نحوه خدمت رسانی مرکز فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد، اظهار امیدواری کردند که سایر بیمارستانها نیز بتوانند همانند این مرکز در ارائه خدمات مؤثر و جلب رضایت حداکثری مددجویان موفق و سربلند باشند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر