مراسم یادبود مرحوم آقای دکتر افشین عبدی راد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ |
مراسم یادبود مرحوم آقای دکتر افشین عبدی راد مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ با حضور خانواده محترم مرحوم و نماینده دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران ، حاج آقا بیگدلی، پزشکان محترم بیمارستان امام خمینی ، مدیران و مسئولین و پزشکان و کارکنان بیمارستانهای هاشمی نژاد و محب مهر در سالن همایش بیمارستان هاشمی نژاد برگزار گردید.
در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و مداحی ، حاج آقا بیگدلی ایراد سخنرانی داشتند و از فضائل و اخلاقیات انسانهای نیک سرشت مواردی را مطرح نمودند. در پایان مراسم سرکار خانم دکتر مژگان عسگری، مدیر گروه محترم پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران، همسر گرامی مرحوم دکتر عبدی راد از حضور تمایمی دوستان و همکاران تشکر و قدردانی نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر