مراسم تودیع آقای دکتر محمد جواد سلیمانی آشتیانی و معارفه دکتر محمود رضا محقق ریاست مرکز فوق تخصصی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱ |

این مراسم روز دوشنبه مورخ 29/8/96 مصادف با اولین روز ماه ربیع الاول با حضور جناب آقای دکتر مبارکی معاونت محترم توسعه منابع و آقای دکتر سلطانی عربشاهی معاونت محترم آموزشی دانشگاه در سالن همایش بیمارستان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر شادپور ، معاون آموزشی مرکز از تحولات بیمارستان هاشمی نژاد از سال 81 تا کنون مواردی را ارئه نمودند که همواره بیمارستان در صدد ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و درمانی بوده است.
آقای دکتر سلیمانی ریاست اسبق مرکز در خصوص تحولات ساختاری و آموزشی و انجام اقدامات لازم در خصوص بروز رسانی تجهیزات مورد نیاز خدمت رسانی بیمارستان در طی سالها اظهار نمودند.
در این مراسم، آقای دکتر سلطانی عربشاهی معاون آموزشی دانشگاه از تحولات انجام شده مرکز و جایگاه خدمت رسانی بیمارستان و اهمیت اداره بیمارستانهای تک تخصصی مطالب ارزنده ای را بیان نمودند.
همچنین دکتر محقق ضمن تشکر و قدردانی از زحمات روسای قبلی مرکز ، نکات ارزنده مدیریتی حضرت علی به مالک ، برگرفته از کتاب نهج البلاغه را ارائه نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 57 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر